Saracens iese la vânătoare de ”câini”

117

Campioana caută o nouă victorie de cinci puncte în penultima partida a turului Superligii Naționale. SCM Timișoara Saracens primește sâmbătă vizita lui Dinamo, o echipă care a arătat un nivel bun în campionat.

Timișoara o așteaptă pe Dinamo în Ronaț pentru meciul trei de pe teren propriu din actualul sezon al Superligii. După victoria la scor de la Cluj, roș-negrii vor să mențină seria evoluțiilor la același nivel în ultimele două confruntări ale turului.

Referitor la meciul de sâmbătă antrenorul Grainger Heikell a subliniat: ”Sigur că ne dorim o bună performanță cu Dinamo. Sunt mulțumit de meciul de la Cluj, s-a văzut o îmbunătățire a jocului. Încă mai avem de lucrat dar facem pași înceți către nivelul la care vrem să ajungem. Dinamo este o echipă care te provoacă fizic, trebuie să ne apărăm bine și să fim atenți ca să ne facem planul de joc”.

Infirmeria bănățenilor rămâne aglomerată și înaintea acestui joc cu piesele importante Burcea, Moala, Kinikinilau în prim-plan. Revine însă pe teren flankerul Vasile Rus, cel care va și purta banderola de căpitan în acest meci.

”Îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la primul meci pe care îl jucăm acasă sâmbăta. Dinamo are un pachet de înaintare foarte puternic. Ne dorim să câștigăm și să luăm punctele bonus. Suntem pe drumul cel bun, am crescut de la meci la meci și sperăm să ajungem la nivelul maxim în meciurile europene din această toamnă”, a declarat Rus.

Meciul SCM Timișoara Saracens – Dinamo București se joacă sâmbătă, ora 11, pe arena Gheorghe Rășcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ