Șapte centre de vaccinare anti-COVID pentru copiii sub 12 ani din Timiș

13

În județul Timiș au fost amenajate şapte centre pentru vaccinarea anti-COVD-19 a copiilor mai mici de 12 ani. De joi, 13 ianuarie, de la ora 17:30, este disponibilă posibilitatea de programare la imunizare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani, în cabinetele de vaccinare pediatrice configurate în platformă P_PED, prima zi disponibilă pentru programare fiind 26 ianuarie.

Astfel, părinții copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani pot să îi imunizeze în următoarele locații: Fundația pentru Tineret Timișoara, Centrul de vaccinare din Dumbrăvița, Sala de Sport Lugoj, Căminul Spotiv Sânnicolau Mare, Casa de Cultură Gătaia, Spitalul Dr. Karl Diel Jimbolia sau Spitalul de Copii Timișoara.

În ceea ce privește minorii de peste 12 ani, în perioada 13-25 ianuarie, cei care se adresează pentru vaccinare cu prima doză în centrele de vaccinare în care sunt organizate și cabinete de vaccinare pediatrice, se vor prezenta direct, fără programare în platformă, pe timpul programului de lucru al centrelor.

LĂSAȚI UN MESAJ