Șansă pentru străzi curate la Timișoara: asistații social, puși la muncă. VIDEO

71

Primii asistați social apți de muncă au fost scoși pe străzi. Așa cum a promis, edilul șef al Timișoarei a pus la muncă oamenii care primesc ajutor de stat pentru a… sta.

Cei câțiva muncitori de ocazie au fost puși să măture străzile orașului, pline de gunoaie și frunze. Aceștia ajută, astfel, angajații Horticultura care nu fac față numărului mare de străzi și trotuare ce trebuie măturate și a coșurilor de gunoi ce trebuie golite.

„Iată cum lucrează asistații social ai Timișoarei, pt a-și merita ajutorul primit! Sper ca în urma acestei experiențe să-i părăsească fobia de muncă, ba mai mult, să prindă chiar drag de a munci și, pe cale de consecință, să se angajeze -poate chiar la Horticultura, unde-și fac stagiul acum și unde e nevoie de forță de muncă”, a scris Nicolas Robu pe Facebook.

Vă reamintim că Horticultura, care are ca principală responsabilitate întreținerea spațiilor verzi din oraș, este regia care face și curat pe străzi, după ce Retim a încheiat contractul cu Primăria Timișoara.

A MUNCI, INDIFERENT CE, NU ESTE O RUȘINE! RUȘINE ESTE SĂ FII APT DE MUNCĂ ȘI SĂ STAI CU MÂNA ÎNTINSĂ !Iată cum lucrează asistații social ai Timișoarei, pt a-și merita ajutorul primit! Sper ca în urma acestei experiențe să-i părăsească fobia de muncă, ba mai mult, să prindă chiar drag de a munci și, pe cale de consecință, să se angajeze -poate chiar la Horticultura, unde-și fac stagiul acum și unde e nevoie de forță de muncă-.

Publicată de Nicolae Robu pe Joi, 15 Noiembrie 2018

 

A MUNCI, INDIFERENT CE, NU ESTE O RUȘINE! RUȘINE ESTE SĂ FII APT DE MUNCĂ ȘI SĂ STAI CU MÂNA ÎNTINSĂ !

Iată cum lucrează asistații social ai Timișoarei, pt a-și merita ajutorul primit! Sper ca în urma acestei experiențe să-i părăsească fobia de muncă, ba mai mult, să prindă chiar drag de a munci și, pe cale de consecință, să se angajeze -poate chiar la Horticultura, unde-și fac stagiul acum și unde e nevoie de forță de muncă-.

Publicată de Nicolae Robu pe Joi, 15 Noiembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ