Sancțiuni drastice de 20.000 de lei fiecare pentru abandon de deșeuri, aplicate de polițiștii locali în ultima perioadă FOTO-VIDEO

46

Poliția Locală Timișoara a continuat, în ultimele luni, verificările pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, fiind constatate mai multe situații de acest gen cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate în diferite zone din oraș.

Astfel, o persoană a fost depistată abandonând resturi din locuință la intersecția străzilor Lidia cu Panselelor, alte două pe Romulus cu Grofșoreanu și pe Magnoliei cu J. Preyer.

În cazul celor care au abandonat cantități mai mari, sancțiunile au fost ajuns și la 20.000 de lei, conform OUG 92/2021, iar la celalalte câte 1000 lei, conform HCL 454/2017.

Un alt cetățean, care a abandonat cu cantitate semnificativă de deșeuri în zona Parcului Civic – str. Patriarh Miron Cristea a fost sancționat tot cu 20.000 de lei, la fel și reprezentanții unui agent economic de pe str. Eliza Leonida Zamfirescu – zona Torontalului, deoarece nu au gestionat coresunzător deșeurile produse.

În ultimele luni, au fost aplicate de polițiștii locali 77 de sancțiuni pentru abandonarea de deșeuri și gestionarea necorepunzătoare a acestora.

Verificările polițiștilor locali continuă, reamintind totodată cetățenilor să evite să abandoneze deșeurile pe domeniul public deoarece sancțiunile sunt foarte mari, ajungând și până la 20.000 de lei.

Sursa: https://politialoctm.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ