35.7 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Sâmbătă, meciul României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară din Iulius Town Timișoara. Vino să îi susții pe tricolori!

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute, România a trăit unele dintre cele mai intense emoții, iar finalul a fost aplaudat la unison de întreaga țară. Emoţiile au fost intense şi printre numeroşii timișoreni veniţi să urmărească meciul în Iulius Town, care, în continuare, difuzează toate partidele de fotbal, pe terasa exterioară a food court-ului. Sâmbătă, echipa României va fi față în față cu cea a Belgiei, iar tu ești așteptat împreună cu prietenii să îi susții pe tricolori! Și cei mai mici au parte de momente pline de distracție, pentru că în acest weekend în Iulius Gardens are loc Discoteca copiilor.

De trei ori am strigat cu toții „GOOOL”, ne-am bucurat pentru fiecare pasă, am aplaudat pentru fiecare minge apărată și ne-am îmbrățișat de fericire la finalul celor 90 de minute de joc dintre România și Ucraina. Terasa exterioară de lângă food court-ul Iulius Mall s-a „transformat” într-o tribună a fanilor, care au trăit toate emoțiile la intensitate maximă.

Toate meciurile de la Euro 2024 sunt difuzate pe terasă. Sâmbătă, de la ora 22.00, România joacă împotriva Belgiei, așa că sună-ți prietenii și veniți la Iulius Mall, unde puteți să îi susțineți pe tricolori!

Până atunci, puteți să vă bucurați de atmosfera Euro 2024 și la celelalte partide din grupe. Consultă programul meciurilor pe pagina de Facebook a Iulius Town Timișoara!

Tot în Iulius Town are loc, în acest weekend, și Discoteca copiilor, un eveniment dedicat celor mici. Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 12.00, părinții și copii sunt invitați, în aer liber, în Iulius Gardens, pentru a face mișcare împreună cu cei mici. Copiii vor avea parte momente distractive de dans alături de Beautiful Dance by Daniela – Școala de Balet și Dans. Duminică, de la ora 11:00, în food court, cei mici sunt invitați la teatru de păpuși, să descopere povestea ursului păcălit de vulpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cu un stat îngropat în datorii, 2025 se anunță un an teribil pentru români

București. Taxe și impozite mai mari de așteaptă anul viitor, după alegerile parlamentare și prezidențiale, conform experților în economie. Guvernul nu a reușit să...

Cele mai importante măsuri de precauție pe care șoferii trebuie să le ia înainte să plece la drum pe caniculă

În contextul temperaturilor ridicate, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș oferă câteva recomandări pentru șoferii care pleacă la drum în aceste zile caniculare. Este esențial...

Citește și :