Salonul Industriei Ușoare pune la dispoziția timișorenilor noile tendințe în modă, din 7 septembrie, în Timișoara-VIDEO

319

În perioada 7-11 septembrie 2016, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de a 29-a ediție a Salonului Industriei Ușoare. Manifestarea conturează noile tendințe în modă, prin cele mai frumoase colecții ale sezonului.

Evenimentul a luat naștere prin dorința expozanților și a inițiativei conducerii, care se ocupă de toate demersurile necesare. Cei 50 de producători prezenți, care au inițiat acest târg, provin din 23 de localități, dar va fi prezent și un expozant din Ungaria, cu bijuterii antialergice. La această ediție nu au putut fi prezenți expozanții fideli din Serbia, datorită suprapunerii cu un al eveniment local, din zona lor.

Timp de 5 zile, expozanții din întreaga țară vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile, de producător, o gamă variată de articole. În cadrul acestei ediții, doritorii vor găsi diferite articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie, accesorii, bijuterii, produse naturiste, cosmetice.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spațiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiționale: dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine. De asemenea, partenerul evenimentului – SELGROS – îi va întâmpina pe cei prezenți cu diverse oferte promoționale.

”Pe parcursul expoziției, am organizat în parcare nelipsitul Târg cu produse tradiționale, unde publicul este așteptat să deguste bunătățile din dulciuri, miere de casă, dar și mezeluri tradiționale. În afară de aceste firme de produse alimentare vom avea și două firme care vor expune produse de artizanat”, adaugă Aura Culea, organizator evenimente al CCIAT.

Salonul Industriei Ușoare își așteaptă vizitatorii de miercuri până duminică, după următorul program: miercuri-sâmbătă orele 10.00-20.00, duminică orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ