Salonul Industriei Ușoare, ediția vară-toamnă

53

Succesul și notorietatea de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean, dar și la solicitarea expozanților tradiționali, CCIA Timiș a programat pentru anul acesta șase ediții.

Astfel, ediția vară-toamnă a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE va fi deschisă pentru marele public, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, în perioada 11 – 15 septembrie 2019. Manifestarea reunește peste 65 de expozanți din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, articole de pielărie și blănărie, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. – la preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Ca la toate edițiile, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat. Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 00 – 20 00 , iar duminică, între orele 10 00 – 18 00 . Intrarea este liberă. 

Informații suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro , Aurora Culea – organizator expo.

LĂSAȚI UN MESAJ