Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă, se deschide miercuri pentru public-video

89

Calendarul expozițional al CCIA Timiș pe Semestrul II se încheie cu ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, care se desfășoară în perioada 14 – 18 noiembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Cererea publicului a făcut ca anul acesta să fie nu mai puțin de șase ediții de specialitate. Este cea mai spectaculoasă creștere. Pentru cele cinci zile se estimează un aflux de circa 10.000 de vizitatori.

Dacă în anul 2017 cea mai de succes manifestare expozițională a fost Banat Agralim, fără îndoială, anul acesta, Industria Ușoară a dominat ca afluență de public, dar și ca cifră de afaceri.

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară (Arad, Beiuș, Brașov, București, Carei, Câmpeni, Constanța, Craiova, Făgăraș, Iași, Lupeni, Orăștie, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Popești Leordeni, Reghin, Sibiu, Sighișoara, Târgu Jiu, Timișoara și județul Timiș, alte localități din țară), producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole ce țin de specificul manifestării, adică din industria ușoară.

După cum declară principala organizatoare, Aura Culea, la această a 40-a ediție au fost în postura de a refuza o parte din cei ce au venit în ultimul moment. Spațiul devine deja destul de strâmt pentru cei ce vin cu produsele lor la expoziție. Pentru anul viitor va trebui regândită din temelii manifestarea, astfel ca suprafața de expunere să fie mai generoasă.

Din cei peste 60 de expozanți, în jur de o treime sunt producători direcți. Asta se va reflecta direct în prețurile ceva mai reduse. Dar și ceice sunt comercianți și nu producători sunt dispuși să lase mult din prețuri în speranța unor vânzări sporite.

În târg se vor putea vedea, încerca, pipăi, negocia și, evident, achiziționa cam orice fel de produse. Acestea sunt piese de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, confecții din piele și blană, lenjerie intimă și pijamale, lenjerie de pat, ciorapi, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse pentru curățenie. Vor fi și surprize ce vin de la cei patru noi expozanți ce au ca specific producția și comerțul cu produse de pielărie,precum haine de piele, cojoace de cea mai fină calitate, dar și încălțăminte.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine și produse apicole, condimente, lavandă, produse naturiste, articole de sezon, alimentație publică.

Program de vizitare:
 Miercuri-sâmbătă, orele 10 00 – 20 00 ;
 Duminică, 10 00 – 18 00 .
Intrarea este liberă.
Informații suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro , Aura Culea – organizator expo.

LĂSAȚI UN MESAJ