Salonul de Carte Bookfest Timișoara își deschide porțile joi, 19 aprilie

572

Asociația Editorilor din România are plăcerea să invite reprezentanții mass-media din Timișoara la ceremonia de deschidere a Salonului de Carte Bookfest Timișoara, ediția a VII-a, ce va avea loc joi, 19 aprilie, de la ora 12:00, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT (Bld. Eroilor de la Tisa, nr. 22).

La ceremonie vor participa Dan Diaconu, viceprimarul municipiului Timișoara, Stana Stoianov, directorul Departamentului Relații Economice cu Mediul de Afaceri al Camerei de Comerț, și Mihai Mitrică, directorul Asociației Editorilor din România.
Pentru oportunități de imagine vă rugăm să ajungeți cel târziu la ora 11:45.

Descărcați identitatea vizuală a evenimentului de AICI
Programul evenimentelor Bookfest poate fi consultat AICI

Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România și Primăria Municipiului Timișoara.

Parteneri: Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Biblioteca Județeană Timiș și Universitatea de Vest din Timișoara.
Parteneri media: TVR Timișoara, Radio România Timișoara, Timpolis, UVT TV, Banatul Azi, Ziua de Vest, Zile și Nopți Timișoara, Publimix.

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă. La Salonul Internațional de Carte Bookfest de anul trecut  (București, 24-28 mai 2017) au fost prezente peste 150 de expozanți, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive. Invitat de onoare al acestei ediții a fost Suedia, fiind prezente nume precum Mårten Spångberg, Stina Wirsén, Cecilia Hansson, Athena Farrokhzad, Majgull Axelsson și Fredrik Backman. La edițiile internaționale anterioare țările invitate au fost: Spania, Ungaria, Franța, țările de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), Polonia, Cehia și Israel.

Salonul de Carte Bookfest are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Iași, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ