Salon de la Spitalul Militar, renovat cu sprijinul timișorenilor

139
salon

Condiții de lux pentru pacienții care au nevoie de o intervenție chirurgicală și ajung la Spitalul Militar Timișoara . Bolnavii sunt internați în trei saloane care arată ca-n Occident. Două dintre încăperi au fost renovate cu bani strânși de medicii care lucrează în Secția de Chirurgie, iar cel de-al treilea a fost modernizat cu sprijinul oamenilor cu suflet mare din Timișoara.

Aceștia au fost încurajați să se implice în acest proiect de către voluntarii din cadrul Asociației Sfera Timișoarei. Reprezentanții ONG-ului își propun să renoveze și celelalte trei saloane ale clinicii, plus holul.

„Noi ne mișcăm cu drag și spor, salonul 3 e aproape gata. E albastru ca cerul, ușile vechi de lemn au fost înlocuite cu uși din PVC, pereții îmbrăcați în rigips, fiecare pat dotat cu buton de urgență, lampă de citit, priză, podele noi și aer condiționat. Grupul sanitar renovat integral face concurență hotelurilor de 3 stele. Cred că orice bolnav se va simți mai bine și se va recupera mai repede datorită condițiilor bune. Campania 2% pentru Sănătate continuă. Poți să ajuți și tu!”, scrie Asociația Sfera Timișoarei pe Facebook.

Oamenii sunt încurajați să doneze cei 2% din impozitul pe venit asociației, iar banii strânși vor fi folosiți pentru modernizarea tuturor saloanelor Clinicii de Chirurgie de la Spitalul Militar Timișoara. Mai multe informații despre campanie sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ