Sala de nuntă s-a transformat în ring de box! Bătaie generală la o nuntă, în Timiș

  5711

  Doi tineri au fost reținuți de procurorii din Lugoj după ce au fost implicați într-un scandal monstru la o nuntă.

  Evenimentul s-a petrecut la restaurantul hotelului Parc din stațiunea Buziaș. Mai multe surse au declarat pentru Lugoj Info.ro că scandalul a izbucnit undeva spre dimineață când câțiva petrecăreți au cerut că muzică să fie oprită. Imediat spiritele s-au încins între invitați și întreagă petrecere s-a transformat într-un ring de box cu mai mulți protagoniști.

  Pentru a readuce lucrurile la normal, polițiștii din Buziaș, care au ajuns imediat la locul scandalului, au fost nevoiți să ceară sprijinul echipajelor de la trupele speciale din Timișoara. Mascații timișoreni au reușit să pună capăt conflictului și au dus la sediul Poliției Buziaș aproximativ zece persoane.

  Din altercație cel mai șifonat a ieșit unul dintre părinții mirilor care s-a ales cu o rană serioasă pe față.

  După audieri, polițiștii și procurorii au decis să rețină doi indivizi, unul din Buziaș și unul din Timișoara. Bărbații ar fi fost cei care au provocat conflictul, iar oamenii legii susțin că aceștia au mai avut probleme cu legea, unul fiind condamnat pentru tâlhărie, iar altul a comis mai multe infracțiuni în străinătate.

  ”Două persoane au fost reținute și duse la Lugoj la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violente, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, Ionuț Sîrbu, purtător de cuvânt in cadrul IPJ Timiș.

  Având in vedere faptul că mai multe persoane au fost rănite și au fost distruse mai multe bunuri, la Buziaș au ajuns de urgență și șefii Poliției Timiș care au coordonat activitățile de cercetare. Procurorii urmează să stabilească dacă cei doi indivizi vor fi cercetați sub control judiciar sau chiar in arest.

  sursa: Lugoj Info.ro

  foto – rol ilustrativ

  LĂSAȚI UN MESAJ