Să spună cineva că poliția de frontieră nu și-a dat și sângele pentru țară!…

514

La iniţiativa şefului Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, pe 28 iunie, s-a desfăşurat o acţiune de donare de sânge la care au participat 36 de poliţişti de frontieră timişeni, alături de şeful instituţiei.

Poliţiştii de frontieră timişeni s-au mobilizat la sediul instituţiei, unde cadre medicale specializate din cadrul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Timișoara le-au recoltat sânge la toţi cei 37 poliţişti de frontieră.
ITPF precizează că nu este pentru prima oară când poliţiştii de frontieră timişeni participă la astfel de acţiuni caritabile.
În ultimii ani, peste 150 de poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au fost implicaţi în astfel de acţiuni umanitare astfel încât, la nivelul instituţiei, un poliţist de frontieră din cinci este donator de sânge.
Inclusiv cei de la… Moravița.

1 COMENTARIU

  1. Cei ramasi la Moravita. Stop coruptia si nepotismele. (Oricum debusolanta intalnire a fost cea dintre un medic si un moravitan… priviri directe in ochii… primul gand al medicului: oare pt ce o venit astia? Primul gand al moravitanului : oare ma crede ca am venit sa donez? ).

LĂSAȚI UN MESAJ