S-au tăiat cu cuțitele în plină stradă în vestul țării! Care este starea victimelor

482

Un scandal monstru cauzat de neînțelegeri mai vechi s-a iscat la Bocșa, între mai multe persoane de etnie romă, în imediata apropiere a magazinului Penny Market. Conflictul, la început verbal, a degenerat într-o bătaie în toată regula, în care unii dintre romii prezenți au hotărât să implice și cuțitele din dotare.

La fața locului au sosit mai multe echipaje ale Poliției Locale din orașul Bocșa, dar și echipajul de intervenții speciale al IPJ Caraș-Severin. Patru persoane au ajuns la spital cu răni survenite în urma înjunghierilor cu cuțitele.

„4 pacienți de etnie romă din Bocșa au avut nevoie de intervenții medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Vorbim de plăgi înjunghiate toraco-abdominale, craniene și de coapse. Pacienții au fost stabilizați, suturați, investigați radiologic, iar trei dintre aceștia nu au prezentat leziuni osoase și au părăsit unitatea medicală. Un singur pacienta a rămas sub oservația UPU, conform rezultatului tomograf acesta prezintă o fractură în zona coastelor“, ne-a declarat Adina Miloș, purtător de cuvânt al SJU Reșița.

Evident, pe holurile urgențelor de la Spitalul Județean din Reșița s-au adunat zeci de țigani care au făcut o adevărată răzmeriță, punând o presiune suplimentară pe umerii cadrelor medicale aflate la program.

Așadar, romii nu s-au dat la o parte să lovească cu cuțitele „la cap“, în zona craniană, așa cum ni se confirmă de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, nemaifiind vorba doar de simple amenințări cu arme albe, ci de lovituri premeditate cu lama ascuțită, unele care puteau conduce la decesul unora dintre scandalagii.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.