S-au pus în vânzare biletele la cel mai important festival de jazz din Banat!

252

Gărâna Jazz Festival, cel mai iubit și așteptat eveniment de gen și România, se va desfășura anul acesta între 12 și 15 iulie. Cu un public internațional din ce în ce mai numeros, Gărâna, satul dintre munți, va găzdui și anul acesta patru zile de concerte și experiențe muzicale dedicate pasionaților de jazz. Biletele și abonamentele au fost deja puse în vânzare și pot fi cumpărate de pe www.garana-jazz.ro/bilete sau www.bilete.ro.

Organizatorii au anunțat și primele nume care fac parte din din line-up-ul ediției cu numărul 22, fiind vorba de artiști din Coreea, Suedia, Cuba, Italia, SUA, Franța, Israel, Germania și Norvegia.

Astfel, Gărâna Jazz Festival 2018 va găzdui unul dintre primele concerte ale trioului Rymden, un nou super-grup și-a făcut apariția pe scena mondială, format din trei stele ale jazzului scandinav – pianistul norvegian Bugge Wesseltoft și suedezii Dan Berglund la contrabas și Magnus Öström la baterie.

Unul dintre cei mai populari muzicieni ai Cubei și cel mai efervescent pianist al generației sale revine în România cu o prezență specială la Gărâna. Roberto Fonseca aduce pe scenă cel mai nou album, ABUC, care explorează originile jazz-ului din Cuba, „Tierra Santa”.

Muzica lui Fonseca trebuie trăită cu aceeași pasiune cu care este cântată, seara de sâmbătă e dedicată contrastelor – american jazz, world music, bolero și son cubano într-un singur concert mult așteptat”, susțin organizatorii.

Solista sud-coreeană Youn Sun Nah, unică prin simplitate și improvizație, va fi prezentă pe scenă alături de chitaristul suedez Ulf Wakenius, fost membru în Oscar Peterson Quartet. Youn Sun Nah, voce cunoscută la festivalurile din toată lumea, își va promova în premieră albumul lansat în 2017, She Moves On.

Citeste continuarea pe reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ