”S-au făcut că ne plătesc, noi ne-am făcut că jucăm!”

6822

Declarația sezonului în fotbalul timișorean a venit la finalul meciului care a pecetluit practic retrogradarea lui ACS Poli în eșalonul secund. ”Ei s-au făcut că ne plătesc, noi ne-am făcut că jucăm”, a subliniat Cătălin Doman.

Echipa timișoreană și-a cam luat adio de la Liga I de fotbal odată cu înfrângerea dureroasă suferită în fața lui FC Botoșani, 1-4 duminică seara. Șansele de salvare ale violeților sunt practic nule înaintea ultimelor două runde în care trebuie să recupereze un handicap de 5 puncte. Situația dezastruoasă în care a ajuns clubul de pe Dan Păltinișanu a fost sintetizată cu o sinceritate dureroasă de mijlocașul Cătălina Doman.

„În acest sezon ei s-au făcut că ne plătesc, iar noi ne-am făcut că jucăm. Dacă ne-ar fi plătit, lucrurile ar fi stat altfel. Sunt şi alte echipe finanţate de primării, acolo s-au putut plăti salariile, iar la noi nu! Foarte bine ce face Ianis Zicu, trebuie să îşi ceară drepturile, iar noi restul o să îl urmăm. Este foarte greu să mai găsim motivaţie în momentele astea, dar avem obligaţia morală să ducem campionatul la final. La cum s-a început, mă refer din momentul din care eu am revenit la echipă, în 2016, era un deznodământ previzibil. Ce începe prost se încheie prost”, a spus Doman.

 

LĂSAȚI UN MESAJ