S-a stabilit comisia de supraveghere pentru concursurile de directori și directori adjuncți în școlile din Timiș

436

Duminică dimineața, la Colegiul C.D. Loga a avut loc tragerea la sorţi a membrilor comisiei de supraveghere pentru concursurile de directori și directori adjuncți în școlile din Timiș.

“Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a acelor cadre didactice care pe parcursul zilei de mâine vor fi supraveghetori în sălile de concurs. Noi am invitat de la şcolile unde nu se organizează concursul, profesori asistenţi, iar astăzi îi vom extrage pe acei care mâine vor fi supraveghetori la poartă, pe coridoare şi în sălile de examen”, a spus inspectorul adjunct al ISJ Timiș, Francisc Halasz.

Au fost extrase 25 de persoane, de la mai multe şcoli din Timişoara. Ca invitaţi, au participat și directorii de la 6 licee din oraș. De asemenea, au fost prezenți la tragerea la sorți și reprezentanţi ai elevilor, părinţilor, ai sindicatelor, mai mulți profesori şi reprezentanţi media.

În Timiș vor candida 87 de persoane pentru 95 de posturi de director sau director adjunct ale unităților de învățământ. Concursul va avea loc mâine, iar instructajul comisiei de supraveghere va avea loc la ora 7.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ