S-a lansat serialul Hackerville care a fost filmat și la Timișoara! Când va putea fi urmărit

800

Măcar în lumea filmului să se mai întâmple şi minuni, căci viaţa chiar dacă e un film, prea multe minuni nu există. Serialul original HBO Hackerville, filmat la Timișoara, București și Frankfurt,  a fost lansat vineri, 28 septembrie, în cadrul Festivalului de film de la Zurich. Filmul va putea fi urmărit pe HBO abia în luna noiembrie, în Europa Centrală, Scandinavia și Spania, iar la TNT în Germania, Austria și Elveția.

În film este vorba despre un atac cibernetic, asupra uneia dintre cele mai mari bănci din Germania, dat de către o reţea de hackeri din România, unde rolul de şef al reţelei îl are Voicu Dumitraş, fost concurent în 2017, la Vocea României Junior. Rolul poliţistului român care se ocupă de anchetă este jucat de Andi Vasluianu ( Adam Sandor).

Regizorul Igor Cobileanski, s-a ocupat de regia acestui film, fiind și unul dintre regizorii unor pelicule precum Umbre, La limita de jos a cerului, Afacerea Est. În film mai apare şi Lisa Metz, care o interpretează la Anna Schumacher, aceasta prelund ancheta din oraşul de pe Bega, Timişoara.

Întâlnirea celor doi, Lisa şi Adam, fac, ca ancheta să fie dată peste cap, Lisa ajungând să se confrunte cu mai multe secrete din trecutul familiei sale.

Filmul este un produs a lui Cristian Mungiu și Tudor Reu prin Mobra Films. Producția a fost creată de Ralph Martin și Joerg Winger.

Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ