-2.4 C
Timișoara
joi 30 noiembrie 2023

S-a întâmplat chiar sub ochii mamei sale! Un băiețel de 10 ani a fost prins sub roțile unui tramvai în vestul țării

Copil prins sub roțile unui tramvai, în fața mamei: Intervenție de urgență a pompierilor

Un copil de 10 ani a rămas, vineri seara, prins sub roțile unui tramvai, în Oradea. Pompierii intervin pentru salvarea copilului, anunță news.ro.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu autospeciale de primă intervenție, autospeciala de descarcerare grea, echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean cu medic de urgență”, transmite ISU Bihor.

Copilul este conștient. Băiatul era însoțit de mama acestuia, care a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Vatmanul tramvaiului care l-a lovit pe copil a povestit cum s-a petrecut totul.

„Femeia ținea copilul în brațe. Femeia respectivă a trecut prin loc nepermis, printre mașini. Am auzit cum claxonează mașinile. În momentul respectiv am tras frâna maxim și am văzut doar negru în fața ochilor, trezindu-mă cu ei în fața tramvaiului. Am pus frână cât am putut de repede, am încercat să acționez frâna cât de repede am putut”, a spus bărbatul.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/

Alte subiecte :

Afaceri din vest, afaceri din est, cu politicieni milionari

„Îl vezi pe ăsta micu’, și burtos pe deasupra? Află că are dosiți prin casele cumpărate pe nume de veri, nepoți și amante, eu...

Stație Peco sancționată cu 50.000 de lei de polițiștii locali, a sistat activitatea așa cum i s-a impus

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat, în cursul zilei de astăzi, verificări la o stație Peco pentru a stabili dacă se...

Citește și :