22.1 C
Timișoara
luni 22 iulie 2024

S-a dat startul la creație muzicală. A început Muzicon 2024

Sala Multifuncțională din cadrul Palatului Administrativ Timișoara a găzduit evenimentul de lansare al Muzicon Summer Camp 2024, proiect care face parte din dosarul de candidatură al Programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.
În mod simbolic, ediția din acest an a taberei de creație muzicală a început în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean, spațiu recent amenajat cu dotări finanțate de Ministerul Culturii, prin Programul de Investiții al Programului cultural național Timișoara, Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.


„Păstrăm vie moștenirea TM2023 și încurajăm operatorii culturali să ducă mai departe proiectele culturale care au strălucit anul trecut”, a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.
Publicul se poate bucura de rezultatele muncii artiștilor care participă la Muzicon Summer Camp 2024 în cadrul unui eveniment care va avea loc, de asemenea, într-un spațiu amenajat cu fonduri de la Ministerul Culturii, prin Programul de Investiții al Programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.
Astfel, vineri, 28 iunie, de la ora 19, iubitorii de muzică alternativă sunt așteptați la Centrul Multifuncțional Bastion la un show promițător, cu muzică 100% originală.
Accesul la evenimentul de închidere al taberei de creație Muzicon este liber și gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Sărbători culinare la Povergina

Asociația Biserici Înlemnite alături de Asociația My Banat și comunitatea locală din Povergina au organizat sâmbătă, 20 iulie, a doua ediție a Zilelor patrimoniului,...

Cum poți să joci craps la nivel profesionist?

Craps este un joc cu 2 zaruri, unde regulile sunt mai simple decât par la prima vedere. Sunt 4 pariuri bune, care au avantaj...

Citește și :