S-a aflat cauza incendiului izbucnit la vulcanizarea de pe strada Musicescu

131

Pompierii au reușit sa afle cauza incendiului care a cuprins o vulcanizare, la sfârșitul săptămânii trecute, pe strada Musicescu din Timișoara. A fost nevoie de 2 zile și de o comisie specială pentru a elucida de unde au pornit flăcările care au cuprins și alte imobile.

„Ca urmare a incendiului produs în data de 01.07.2018 de pe strada Musicescu, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș în data de 02.07.2018 s-a constituit o comisie de cercetare pentru stabilirea cauzei de incendiu. Comisia s-a deplasat la fața locului, împreună cu specialiști ai Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ. Astfel, s-a stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind un scurtcircuit la un cablu electric din cadrul servis-ului auto”, au transmis pompierii timișeni.

Vă reamintim că un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o vulcanizare auto din Timişoara, de pe strada Musicescu, până la intervenţia pompierilor focul propagându-se la două case aflate în vecinătate, conform ISU ”Banat”. Nu au fost victime, datorita unui jandarm care a scos dintre flăcări un tânăr rămas captiv.

LĂSAȚI UN MESAJ