Rușinos! Viitorul Constanța – ACS Poli 5-0

193

ACS Poli a încasat o corecție severă la Ovidiu! Un eșec cu 0-5 în compania liderului FC Viitorul în penultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

Timișoara a fost simplu partener de antrenament pentru liderul Ligii I în ultima deplasare a sezonul regulat. Echipa condusă de Ionuț Popa a fost zdrobită de FC Viitorul Constanța cu un rușinos 0-5. Dobrogenii și-au luat astfel revanșa după eșecurile surprinzătore suferite în toamnă pe Dan Păltinișanu. ACS-ul își egalează astfel cel mai prost rezultat din acest an după acel 0-5 cu FC Botoșani.

Paradoxal eșecul nu schimbă deloc datele problemei în clasament, Poli fiind penultima în Liga I la șase lungimi de supraviețuire. Ba mai mult bănățenii își pot îndeplini obiectivul impus în această iarnă, opt puncte în cele cinci meciuri rămase din sezonul regulat. Violeții au cinci puncte în precedentele trei dueluri din 2017 și peste o săptămână joacă acasă cu Chianja.

Un meci al cărui istoric a fost scris în prima jumătate de oră. Perioadă în care Viitorul a marcat de patru ori și s-a terminat orice speranță pentru Poli. Morar a marcat trei goluri pe fondul unei apărări visătoare în minutele 11, 22 și 30, iar Chițu a stabilit scorul primei reprize: 4-0.

Coșmarul bănățenilor a continuat după pauză când Coman l-a învins pentru a cincea oară pe Straton. Se putea încheia mult mai rău pentru Poli pentru că după minutul 55 gazdele și-au mai trecut în cont destule ocazii. În prelungiri, Artean a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben și va lipsi Timișoarei în următorul joc.

”Nu trebuia să ne prezentăm în halul ăsta astăzi. Chiar nu înțeleg cum am jucat azi. Am venit aici ca o echipă neînvinsă și am plecat o echipă jumulită. Ne-am făcut de râs azi”, a tunat la finalul partidei tehnicianul timișorenilor, Ionuț Popa.

ACS Poli: Straton – Străuț, Bocșan, Șeroni, Neagu (40-Scutaru) – Artean, Soljic – Fucek, Croitoru (83-Bîrnoi), Popovici – Drăghici (66-Poparadu).

LĂSAȚI UN MESAJ