Rușii ne trimit pe cap vremea rea! De ce avem furtuni și ploi la noi, în vreme ce în Rusia e senin și cald

1315

Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării, acum vicepreședinte al Parlamentului European, a postat pe Facebook un mesaj în care sugerează că rușii au manipulat clima astfel încât să aibă vreme frumoasă la Cupa Mondială, în timp ce ”la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie si furtuni”.

”A observat cineva că, de două săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, în timp ce în jur, mă refer la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie și furtuni?

Două săptămâni – și vor urma încă două, până la sfârșitul Cupei – Rusia se află încontinuu într-o zonă de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur într-o zonă de presiune joasă”, scrie europarlamentarul.

”Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale”, adaugă, evident ironic, Ioan Mircea Pașcu.

Ideile lui au primit susținere, într-un comentariu, de la cosmonautul Dumitru Prunariu:

”Ce frumos și nevinovat gândești Puiu dragă. Îmi amintesc când la Moscova în 1980 a fost Olimpiada și era o vreme ploioasă, cu jumătate de oră înainte de deschiderea oficială deasupra stadionului moscovit s-a făcut senin și așa a ținut până după terminarea ceremoniei. Eram acolo în pregătire pentru zborul cosmic. Rușii s-au lăudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii”.

”Tot timpul am avut în minte situația aceea”, i-a răspuns Ioan Mircea Pașcu.

sursa: hotnews.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ