Ruptură la ACS Poli! Ionuț Popa a plecat de pe banca grupării de Liga 1

127

Ionuț Popa nu mai este antrenorul lui ACS Poli Timișoara! Tehnicianul și-a dat demisia din funcție după startul ratat din 2018, iar în locul său se pare că va fi instalat Leo Grozavu.

Gruparea timișoreană s-a despărțit oficial de Ionuț Popa, antrenorul care a făcut minuni în sezonul precedent pe Dan Păltinișanu reușind să salveze echipa de la retrogradare. Neînțelegerile cu conducerea clubului după eșecul cu Sepsi din prima rundă din 2018 l-au convins pe antrenorul originar din Pesac că nu mai e rost să continue cu Poli.

Anunțul a venit în primul rând din partea clubului, care a anunțat printr-un comunicat despărțirea de Ionuț Popa. ”Astăzi, 5 februarie, clubul nostru a reziliat, de comun acord, angajamentul cu antrenorul Ionuț Popa. Pe această cale, îi mulțumim pentru munca depusă la Poli Timișoara și pentru contribuția adusă la rezultatele excelente obținute în perioada petrecută pe banca noastră”, sună comunicatul de pe siteul clubului.

La rândul său, antrenorul lui Poli a vorbit pe marginea acestui divorț. ”După meciul de la Ploiești am simțit o deziluzie. Ne-am despărțit într-un mod elegant și am satisfacția împlinită. Anul trecut împreună cu jucătorii în primul rând am realizat ceva istoric pentru acest club”, au fost cuvintele de despărțire ale tehnicianului.

Ionuț Popa le țin pumnii fotbaliștilor timișoreni și în restul sezonului și îi vede în primele 7-8 echipe: ”O văd undeva pe locurile 7-8, după trei-patru etape se va vedea cine a făcut bine pregătire. Unele echipe nu vor rezista”.

Anunțați de vineri seara despre intenția lui Popa de a se despărți de echipă, conducerea s-a mișcat rapid și a găsit un înlocuitor pentru banca tehnică. Acesta va fi Leo Grozavu, fostul antrenor al lui FC Botoșani. După toate probabilitățile acesta va fi instalat marți.

LĂSAȚI UN MESAJ