23.7 C
Timișoara
duminică 26 mai 2024

Rugbyștii timișoreni vor să aducă din nou Cupa în Banat

Cea mai titrată echipă timișoreană, SCM RUGBY, se află la București unde se pregătește pentru finala Cupei României de sâmbătă de la ora 13.30.
Meciul va avea loc pe stadionul național Arcul de Triumf unde leii bănățeni vor înfrunta puternica echipă a celor de la Dinamo.
Staff-ul tehnic format din Mugur Preda și Valentin Popârlan a decis XV-le cu care va începe partida după cum apare în imaginea de mai jos.

Managerul echipei Dănuț Borzaș și antrenorul Mugur Preda sunt optimiști în privința rezultatului mizând pe faptul că întregul lot este valid și nu sunt probleme medicale deosebite. După o iarnă de pregătiri intense sportivii sunt la capacitate maximă. Doar o anume oboseală se resimte la cei ce au fost chemați la lotul național.
Rectorul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I”, profesorul Alin Popescu ține morțiș să facă deplasarea în capitală împreună cu un grup de cadre didactice și de studenți și crede că va veni foarte răgușit. Dar echipa merită toate eforturile posibile. Acum câteva zile a fost prelungit cu încă doi ani contractul de colaborare dintre Universitate și clubul sportiv după cum precizează directorul economic Alina Buzatu.
Căpitanul Vlad Neculau vine de asemenea de la echipa națională împreună cu cei zec colegi ai săi ce au fost convocați dar va da toul pe teren.

Alte subiecte :

1 iunie – Ziua Internațională a Copilului în Muzeu

Muzeul Satului Bănățean Timișoara sărbătorește copilăria printr-o serie de evenimente cultural-educative care au în prim plan copiii. Astfel, vineri, 31 mai 2024 între orele 14...

Lucrări și spălări la rețele Aquatim

Luni, 27 mai, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revoluției din 1989. Pe...

Citește și :