Ruga de la Ghiroda, între 11 și 13 iunie

92

Primăria și Consiliul Local Ghiroda vă așteaptă, în perioada 11-13 iunie, să sărbătorim împreună Ruga de la Ghiroda. Evenimentul are loc cu susținerea Parohiei Ortodoxe Române Ghiroda și în colaborare cu Asociația Pro Datina. Timp de 3 zile, spectatorii vor putea urmări reprezentații de muzică și dans interpretate de artiști de renume care vor urca pe scena din curtea Căminului Cultural.

Slujba religioasă de deschidere a Hramului Bisericii va avea loc duminică, începând cu ora 12:00, la Biserica Ortodoxă din Ghiroda.

Printre numele de artiști se regăsesc Dan Necșa, Georgiana Necșa, Ciprian Pop, Olivera Petcov & Friends, Teo Catarov & Band, Ramona și Petrică Vița cu formația VIP Music, Gheorghe Călțun Brancu și formația, Carmen Popovici, Milos Pavlovic Kika & Orkestar Skorpioni, Carmen Birulescu, Georgiana Vița și formația Timișul, formația Pro Datina. Ansamblul “Cununa Timișului” și Ansamblul Folcloric “Datina” sunt cele două ansamble de dans care vor încânta cu coregrafiile lor.

Distracția va fi în toi și pentru cei mici. Sâmbătă, Gașca Țonțonel și Miracolul Magiei va susține un spectacol plin de energie dedicat copiilor. De asemenea, sunt pregătite activități pe Arena Emilian Pavel, unde vor găsi amenajată o zonă de joacă doar pentru ei. Parcul de distracții “Luna parc” va fi de asemenea prezent pe toată durata evenimentului și va aduce jocuri pentru copii și adulți de toate vârstele.

Tot sâmbătă, începând cu ora 15:00, AIM School va deschide un parc muzical în curtea grădiniței Ghiroda, unde toți cei interesați vor putea descoperi tainele instrumentelor muzicale. Prima zi de rugă se va încheia la ora 00:00 cu un spectacol deosebit de flăcări.

LĂSAȚI UN MESAJ