Rromii care au acaparat zona centrală a Timișoarei au intrare în casă şi din Parcul Copiilor-VIDEO

2271

Parcul Copiilor din Timişoara, locul de joacă şi de agrement al celor mici, în loc să fie un spaţiu liniştit, e un loc unde abundă „Mica Țigăniadă”.

În paralel cu parcul se află bulevardul C.D. Loga, unde e situată fosta vilă a lui Ceauşescu, ajunsă acum pe mâna lui Tender, dar și fosta vilă a lui Gheorghiu Dej, aceasta fiind deținută, parţial, de clanurile ţigăneşti.

Pe același bulevard se află și clădirea unde funcționau fostele birouri ale Securității, în prezent aceasta aparținând unui rrom care a ținut să își facă public numele cu litere de-o șchioapă, chiar pe fațada clădirii, unde scrie: ,,Castelul lui Napoleon”. Această clădire impunătoare are ieşire directă în Parcul Copiilor. O desparte de acest loc de joacă pentru prichindei un gard şi o poartă de acces, atât pentru oameni, cât și pentru mașini. Astfel, proprietarul vilei poate ieși oricând din casă, direct în Parcul Copiilor.

Este binecunoscut faptul că Timișoara și, în special, zona centrală a frumosului oraș e acaparată încetul cu încetul de clanurile de rromi, care au reușit să pună mâna pe mai toate clădirile istorice, mai ales pe cele situate pe C.D. Loga. Sunt celebre și petrecerile fastuoase pe care le dau aceștia la vilele lor, atunci când se întorc din străinătate. Toată poliția rutieră din oraș intră atunci în ,,acțiune” pentru ca rromii să își poată etala bolizii de lux pe străzile centrale.

Dacă o ținem tot așa, nu e de mirare că vom ajunge ca pe vremea comunismului, când zona respectivă (C.D. Loga) era una rezidenţială, așa că puteai intra doar verificat şi cu buletin, iar dacă se afla „tovarăşul şi tovarăşa” în vizită, doar locatarii străzii aveau acces. Curând, ,,datorită” clanurilor de rromi care au pus stăpânire pe oraș, ne vor restricționa accesul în zonă.

Se pare că rromii nu se opresc! S-ar duce negocieri şi discuţii pentru cumpărarea Centrului Francez, tot de către un clan de rromi şi, în curând, acolo ar putea fi oprit accesul pe întreaga stradă, posibil şi pe o porţiune din parc. Dacă nu se vor lua de urgenţă măsuri, Timişoara nu va mai ajunge nici pe departe o Capitală Europeană a Culturii, ci o Capitală a Culturii Rrome.

LĂSAȚI UN MESAJ