Romii din Lugoj au sfidat legea și regulile, la o înmormântare cu zeci de oameni

197

Legea a fost sfidată de comunitatea romilor din Lugoj. Zeci de persoane s-au adunat la o înmormântare, încălcând astfel regulile impuse de pandemie. Mai mult, orașul este în carantină. Polițiștii și jandarmii nu au intervenit decât după ce primarul Claudiu Buciu a reacționat.
„Toata recunostinta pentru cei decedati.

Insa a tolera asemenea ceremonii in timp ce Lugojul este in carantina si, mai mult, a tolera asemenea ceremonii doar pentru unii, consider ca este profund nedrept pentru o societate care se vrea democratica.

In afara faptului ca acest demers este total ilegal, fortele de ordine publica locala s-au facut cu buna stiinta ca nu vad si nu aud nimic.

Daca aveti pretentia sa fiti tratati cu respect, atunci aplicati legea stimati Politisti, Politisti locali ori Jandarmi!

Voi cere o ancheta la cel mai inalt nivel pentru a lamuri cum a fost posibil ca toate fortele de ordine din oras sa se faca ca nu vad si nu aud nimic”, a transmis edilul șef din Lugoj.

După aceasta, polițiștii au transmis și ei ca au amendat 20 de persoane, deși sursele noastre au spus clar ca la înmormântare au fost prezente mult mai multe.
FotobLugoj Info

LĂSAȚI UN MESAJ