Romeo Malac îi urmează lui Lața la șefia fotbalului județean din Timiș

243

Nicio surpriză la alegerile pentru șefia fotbalului județean. Așa cum era de așteptat, Romeo Malac a primit mandatul de președinte al AJF-ului din Timiș, fiind primul după ”era Lața” ce a durat 27 de ani!

Începând de sâmbătă, fotbalul județean are un nou președinte în persoana lui Romeo Malac. Acesta îi succede după mai bine de 20 de ani de șefie la AJF Timiș lui Dănuț Lața. Zvonurile anunțau o victorie a lui Malac încă de la finalul anului trecut când se anunțaseră candidaturile, principalul atu fiind sprijinul politic de care acesta s-a bucurat.

Iar alegerile organizate sâmbătă dimineața au confirmat așteptările, Malac câștigând cu ușurință bătălia cu ceilalți trei rivali. Fostul arbitru a primit 87 de voturi, în timp ce Adrian Onica și Gabi Stoicovici au avut câte 14 voturi, iar Ioan Mureșan doar 5 voturi.

”Indiferent că ați votat sau nu cu mine, vreau sa știți că îmi voi ține promisiunile făcute către voi. Felicit cei 3 vicepreședinți cu care sper ca voi forma o echipă puternică și responsabilă, astfel încât să realizăm lucruri mărețe pentru fotbalul din Timiș: Ionel Poclid, Ciprian Trancă, Raul Ghiciulescu”, a fost mesajul transmis de Malac după rezultatul alegerilor.

Echipa cu care Malac va lucra la AJF Timiș va fi formată din cei trei vicepreședinți votați astăzi, plus secretarul general Florian Mierea și șeful comisiei de arbitrii Nicolae Grigorescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ