Românca dispărută în iunie, în Malaga, ar fi fost ucisă de iubitul spaniol. Rămășițele ei, descoperite de polițiști pe câmp

408

Garda Civilă l-a arestat pe Sergio Ruiz, iubitul spaniol al Danei Leonte, românca dispărută la începutul lunii iunie din orașul Arenas, Malaga, Spania, după ce pe un câmp din localitate au fost descoperite fragmente osoase. Testele ADN au confirmat că rămășițele îi aparțin româncei.

Polițiștii spanioli l-au reținut, joi, pe bărbat. Sergio, iubitul ei, împreună cu care avea un copil care nu a împlinit încă un an, a fost suspect în caz de la bun început din cauza unor declarații contradictorii pe care le-a dat la anchetă.

Potrivit presei spaniole, la perchezițiile făcute în casa celor doi după dispariție au fost descoperite urme de sânge, însă arestarea a fost decisă după descoperirea rămășițelor. Se pare că în același loc a fost găsit și un telefon mobil pe care l-ar fi folosit Ruiz.

Dana Leonte trăia în Spania de 15 ani, avea o fetița de 10 luni, iar de curând își deschisese un restaurant în orașul în care trăia.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ