Româncă de 20 de ani, însărcinată, ajută alţi români loviți de epidemia de coronavirus din Italia

98

O tânără româncă de 20 de ani, însărcinată, ajută alți români năpăstuiți de epidemia de coronavirus din Italia. Maria îi primește în casa ei, le dă de mâncare, și lansat o inițiativă devenită virală pe rețelele de socializare.

Maria Munteanu, o tânără din Brăila care locuiește în Viano, o comună în provincia Emilia-Romagna, a urmărit postările de pe grupul Voluntari în Europa și miercuri seara a scris și ea un mesaj. Tânăra de doar 20 de ani a studiat în Italia și a fost voluntar pe ambulanță.

„Buna ziua! Vroiam sa postez de aseara dar am mai vazut o postare de genul. Dar o doamna a spart ghiata asa ca postez si eu. Noi Stam langa Reggio Emilia, umpic mai in munte. Daca Este cineva ce nu are unde sta si noi putem ajuta o persoana, doua care au de suferit de pe urma acestei situatii pana ce se rezolva treaba. Am putea chiar si sa gasim vreun loc de munca daca Este necasar! Nu stam minunat financiar dar unde mananca doi pot manca si 4! Va rog nu imi mai vb cu dumneavoastra. Am 20 de ani!!”, a fost mesajul tinerei.

Sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ