Robu vrea: Complex Studențesc fără mașini

45

Primarul Timișoarei vrea un Complex Studențesc fără mașini. Edilul se gândește să transforme tot campusul într-o zonă pietonală cu o singură arteră deschisă traficului rutier.

Primarul vrea să știe și ce vor cetățenii, așa că a făcut un nou sondaj pe Facebook. ”Cum considerați ideea transformării Complexului Studențesc în zonă pietonală, cu trafic auto doar pe str. Aleea FC Ripensia? Tot ce-i ocupat între cămine acum de mașini ar deveni spațiu verde, de relaxare, iar pe alei, studenții s-ar putea plimba în liniște, nederanjați de tot felul de “jmecheri”, care nu respectă nimic și pe nimeni. Ideea ar fi însoțită de construirea unei mari parcări multinivel, lângă Sala Olimpia, unde studenții cu mașini să și le poată lăsa”, este postarea primarului.

Timișorenii pot opta pentru două răspunsuri: 1. ”E o idee bună, o susținem” și 2. ”E o idee proastă”.

Vă reamintim că la începutul lunii mai, strada Cluj a devenit cu un singur sens, spre Spitalul Județean, pe toate cele 4 benzi. Tot traficul pe sens invers a fost mutat pe Aleea FC Ripensia, care de abia face față traficului de la orele de vârf.

 

LĂSAȚI UN MESAJ