Robu visează în continuare ca CNI să construiască sala de 16.000 de locuri la Timişoara

155

După luni de zile în care autorităţile locale şi cele judeţene s-au certat pe tema amplasamentului unde ar urma să fie ridicată o sală polivalentă de 16.000 de locuri, primarul Tmişoarei, Nicolae Robu, speră totuşi ca sala sp fie construită la Timişoara. Asta deşi Copania Naţională de Investiţii a anunţat că a ales Girocul pentru obiectiv.

La ultimul plen, aleşii au decis să aprobe să se investească, din bugetul local, 400.000 de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru o sală de mari dimensiuni la Timişoara. Totuşi, edilul şef mai visează la veşti bune de la Bucureşti.

„Am cerut detalii de la CNI, nu am primit niciun răspuns. Eu sper să beneficien şi de bani de la bugetul de stat. O să dăm drumul la studiul de fezbilitate cel târziu în toamnă”, spune Robu.

Robu mai spune şi că sala va fi ridicată oricum, fie pe bani locali fie pe bani naţionali, şi că ea va avea o arhitectură deosebită, adecvată Timişoarei. Edilul doreşte ca oraşul să beneficieze de o astfel de sală până în 2021, an în care Timişoara este Capitală Europenă a Culturii.

1 COMENTARIU

  1. ce dracu de interese si cine le are ca sa construiesti o sala polivalenta intr-un sat fie el giroc dumbravita ghiroda de ce nu la sacalaz ? o idiotenie .sa nu cedezi d-le primar robu si sa o faci in timisoara .exista in zona stadionului dan paltinisanu teren cat vrei .a nu trebuie deranjati clientii politici ,cotizantii la marele PSD . sa mearga in brazilia .

LĂSAȚI UN MESAJ