„Robu va plăti pentru tensiunile din partid”, susține o voce autorizată a societății civile din Banat

757

„În cazul unui eșec substanțial la alegerile din luna iunie pentru viitorul Consiliu Judetean Timiș, Nicolae Robu va fi cel care va deconta nota de plată pentru previzibilul deznodământ”, este de părere Radu Nicosevici, președintele Academiei de Advocacy.

Acesta mai spune că, indiferent de faptul ca va câștiga un nou mandat de primar al Timisoarei, Robu va plăti pentru tensiunile create în PNL Timiș, după alegerile interne derulate recent în filială.

Radu_Nicosevici

„El este cel care i-a îndepărtat pe mulți dintre vechii liberali, care l-au sprijinit în ultimii ani, inclusiv să câștige actualul mandat de primar. Felul în care s-a comportat în relația cu Ciprian Jichici, care ulterior l-a făcut praf la capitolul imagine publică, ori, recent, cu Dan Diaconu, respectiv cu Ovidiu Drăgănescu spune multe despre tipul de lider care este domnul Robu”, a completat Radu Nicosevici.

Specialist in politici publice şi comentator politic de marcă, Nicosevici nu-l menajează deloc pe actualul primar al Timisoarei, despre care a mai spus, la emisiunea Vocile Banatului” de la Digi 24 Timişoara, că „lui Nicolae Robu i s-ar potrivi mai bine postura de city-manager decât cea primar. Domnul Robu este un slab om politic, iar ca primar îi lipsesc abilitatea și nuanțele de a discuta în mod democratic și civilizat cu toate taberele politice sau cu cetățenii acestui oraș, în general”, a încheiat președintele Academiei de Advocacy.

LĂSAȚI UN MESAJ