Robu și-a făcut echipă de fotbal și la patid! Deocamdată joacă în mini-turnee locale studențești…

189

Studenţii liberali au organizat, sâmbătă, un mini-turneu de fotbal la care s-au înscris 8 echipe de studenţi. Sistemul de joc a fost de tip campionat (2 grupe a câte 4 echipe + semifinale + finala).

“Împreună cu echipa de studenţi a Partidului Naţional Filiala Timiş, am organizat prima ediţie a Cupei CSL Timiş la mini-fotbal din dorinţa de a promova spiritul de echipă şi un stil de viaţă sănătos în rândul tinerilor. În condiţiile în care generaţia noastră este tot mai atrasă de “a face sport” în mediul virtual, am considerat că este oportună o astfel de acţiune, transpusă în realitate. Deoarece am avut mult mai multe solicitări faţă de numărul de echipe pe care l-am alocat, am hotărât ca acest eveniment să aibă o a doua ediţie în viitorul apropiat”, a declarat preşedintele CSL Timiş, Ciprian Trocan.

După terminarea celor 16 meciuri, pe locul 3 s-a clasat echipa ”Dream Team”, pe locul 2, echipa ”Spartanii”, iar marii câştigători ai Cupei CSL Timiş sunt cei de la echipa ”Bernabeu”. Câştigătorii au fost recompensaţi cu premii, diplome şi medalii.

LĂSAȚI UN MESAJ