Robu s-a răzgândit şi dă liber la strângere de semnături electorale în centrul istoric-VIDEO

251

Au curs critici aspre după ce primarul Timişoarei, Nicole Robu, a decis că partidele politice nu au voie să strângă semnături electorale de la cetăţeni în centrul istoric, în toate pieţele de aici şi pe cele 10 străzi pietonale. Acuzele de abuz de putere l-au făcut pe edilul şef să se răzgândească. Acum, politicienii pot să îşi „facă de cap” în zonele pietonale din zona zero a oraşului.

„Timişoara este mare şi sunt destule locuri unde se pot strânge semnături. Nu se prăbuşeşte lumea dacă nu se strâng semnături în Piaţa Victoriei, Libertăţii, Unirii, Ţarcului şi pe cele 10 străzi pietonale. Au curs lacrimi când am luat această decizie. Am cerut, nu am dispus, comisiei de ordine publică să aprobe unde vrea fiecare să îşi strângă semnăturile. Dacă cetăţenii se vor simţi agasaţi vor reacţiona cum vor”, a declarat Robu.

Robu interzice însă liberalilor să facă acest lucru. Astfel, PNL va fi singurul partid din Timişoara care nu va strânge semnături de la oameni în centrul istoric.

„Eu interzic să se strângă semnături pentru mine şi echipa noastră în acest areal. Eu am considerat că fiecare are dreptul să se plimbe liniştit pe unde vrea, fără să fie întrerupt pentru tot felul de lucruri”, a mai spus Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ