Robu în plină anchetă DNA: „Nu știu de ce dracu oi fi eu atât de important”

95
Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este supărat pe ancheta DNA care se desfășoară în instituția condusă de el. El spune că i se face o nedreptate și că se dorește denigrarea imaginii sale.
„Lucrurile trebuie clarificate. Pentru mine răspund. Eu nu a făcut niciodată nimic ilegal, de aceea îi calific ca neoameni pe cei care împroașcă cu noroi în mine și să mă prezinte pe mine așa cum mă prezintă. Eu îmi dedic viața binelui public. Nu știu de ce dracu oi fi eu atât de important. Eu vreau să îmi văd de acest oraș”, a spus Robu.
Edilul șef susține că este dispus să suporte orice anchetă și asta pentru că el locuiește la bloc de mulți ani și nu are conturi bancare.
„Să mă caute să vadă dacă am conturi pe undeva. Nu am conturi. Am cont pe Facebook, nu bancare. Trăiesc în același apartament de bloc din 1991 și muncesc. Sunt supus unei uriașe nedreptăți”, a mai spus Nicolae Robu.
Edilul șef susține că presa rău intenționată îi afectează imaginea. Acesta mai spune că ancheta e în rem, nu pe numele lui și că totul ar fi pornit de la o reclamație a celor care vor să îi facă rău.
Vă reamintim că procurorii DNA verifică mai multe dosare de la Direcția de Urbanism. Sunt cercetate unele PUZ-uri care stabilesc nivelul de înălțime a unor clădiri, dintre care două ale copiilor primarului. Potrivit unor surse din anchetă, autorizațiile de construire s-au dat pe repede înainte și nu au fost respectate regimurile de înălțime din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ