Robu comemorează ,,trei goluri șmechere”. Imagini inedite cu primarul Timișoarei pe terenul de fotbal. Video

356

Melancolicul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a postat un nou filmuleț pe pagina sa de Facebook, în care se află pe terenul de fotbal din cadrul Bazei Sportive 1 ,,Știința”, pe care a inaugurat-o în urmă cu zece ani, pe vremea când era rector al Universității Politehnica.

Robu e mândru să le împărtășească timișorenilor că, în timpul unui meci de fotbal la care lua parte, a marcat ,,trei goluri șmechere”. Iată mesajul integral, precum și filmulețul postat de edil, pe rețeaua de socializare:

,,AMINTIRI, AMINTIRI…

În urmă cu zece ani, pe vremea asta, într-o zi la fel de frumoasă ca ultimele, am inaugurat Baza Sportivă 1 a Universității Politehnica (Baza “Știința”), amenajată așa cum poate fi văzută și astăzi, în acei ani ai rectoriei mele. Am organizat, cu acea ocazie, un turneu în 4, cu echipele UPT, UVT, Ripensia Fete 1 și Ripensia Fete 2 (Ripensia era la acea vreme pe Locul 1 în Liga 1 de fotbal feminin).

A fost o zi super fastă pentru mine:
• am marcat finalizarea unuia din multele obiective pe care le-am realizat ca Rector
• am obținut cu echipa cadrelor didactice a UPT o victorie contra UVT și un egal contra Ripensiei Fete 1 (lider național la zi) și…
• am dat trei goluri “șmechere”: unul cu capul, din plonjon și două cu călcâiul. Le puteți vedea în filmulețul de 2 minute atașat. În intro, puteți vedea cum se intra la mine și înțelege multiplele mele accidentări grave de la fotbal.

Dacă apreciați pachetul de realizări, dați Like.
Dacă nu apreciați, postați ceva critic la adresa mea (că nu fac în locul Guvernului centura auto, stadionul, polivalenta, spitalul regional, muzeul Revoluției, că am umplut orașul de semafoare etc., etc.).
Și, indiferent dacă apreciați sau nu, dați Share.
P.S.
1. Pt “hater-i”: s-a jucat fără ofsaid 🙂)
2. În video, se pot vedea alte două realizări cu care mă mândresc: biblioteca și parcul cu fântâni :))”, a scris Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ