Robu, atacat dur de Grindeanu: ”Tu, ca mare șef, nu știi nimic, nici gura nu-ți miroase”

847

Sorin Grindeanu, fost viceprimar al Timișoarei, susține, într-o postare pe Facebook, referitor la declarațiile primarului Nicolae Robu, potrivit cărora nu a încălcat legea, că ține „lecții de supraviețuire”, lipsite de „decență și etică.”

„Domnul Nicolae Robu, la ultimul mandat de primar al Timișoarei, după vizita la DNA, ne ține lecții de supraviețuire. Lipsite de decență și etică, dar atât de potrivite domniei sale!
– când ești acuzat de DNA de mai multe infracțiuni și ești urmărit penal, zici că e manipulare și intoxicare
– când ești suspectat de abuz în serviciu, fals și ce-o mai fi, arunci toată vina pe angajații primăriei. Tu, ca mare șef, nu știi nimic, nici gura nu-ți miroase.

Pe scurt, omul zice că nu știe absolut nimic despre dosarul anvelopării blocurilor!!!
De azi, însă, avem un primar al Timișoarei pus sub acuzare în două dosare, ceea ce nu înseamnă că e vinovat, dar asupra lui planează o sumedenie de suspiciuni!
Poate așa se explică și de ce nu a vrut să se alăture demersului USR, fără penali în funcții publice!”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a prezentat la DNA, vineri, unde i s-a adus la cunoştinţă că este suspect într-un dosar care vizează anveloparea cu fonfuri europene a 65 de blocuri. Valoarea totală a contractului se ridică la 10 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ