Robu așteaptă timișorenii la dezbaterea privind proiectul care interzice vehiculele pe roți în centrul orașului

156

Timișorenii care vor să își exprime punctele de vedere cu privire la proiectul de hotărâre inițiat de administrația locală, conform căreia se interzice circulația în centrul orașului a bicicletelor, tricicletelor, trotinetelor, skateboard-urilor și rolelor, sunteți așteptați la dezbatere.

Primăria a anunțat că dezbaterea publică va avea loc luni, 3 iulie 2017, de la ora 14:00, în Sala de ședințe a Consiliului Local din cadrul instituției.

Inițial, proiectul de hotărâre s-a aflat pe ordinea de zi din ultima ședință a consilierilor locali, însă după ce unii timișoreni au hotărât să inițieze proteste pe marginea acestui subiect, edilul Nicolae Robu l-a amânat, promițând o dezbatere publică.

Conform proiectului de hotărâre, „se interzice folosirea pe străzile și în piețele destinatei promenadei: Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe, Piața Unirii, strada Alba Iulia, strada Vasile Alecsandri, strada Mărășești, strada Eugeniu de Savoya, strada Gh. Lazăr (tronsonul cuprins între strada Emanuil Ungureanu și Piața Unirii), strada Florimund Mercy, strada Enrico Caruso, strada G-ral Praporgescu a oricăror mijloace de locomoție, inclusiv a bicicletelor, tricicletelor, monocicletelor, trotinetelor, skateboard-urilor, hoverboard-urilor, segway-urilor etc. Nu se au în vedere în enumerarea deschisă de mai sus cărucioarele pentru copii și pentru persoane cu dizabilități”.

LĂSAȚI UN MESAJ