Robu anunță pe Facebook că Poli scapă de datorii

124

În conturile echipei de fotbal alb-violete vor intra 250.000 de euro de la Liga Profesionistă de Fotbal. Suma reprezintă o primă tranșă din drepturile de televizare ale meciurilor.

După cum se cunoaște, aproape toate echipele de fotbal românești din Liga 1 au datorii, care mai de care, unele fiind chiar în insolvență sau în prag de insolvență.

Ei bine, grație Curții de Conturi, nici ACS Poli Timișoara nu stă pe roze. Situația sa financiară este, însă, oricum, sensibil mai puțin rea decât a multor altora.

Astăzi sau mâine, LPF va vira în conturile Clubului o primă tranșă din drepturile TV, nu mai puțin de 250 mii euro.

Numai bine, cu acești bani, vor fi achitate toate datoriile „periculoase” -adică: către jucătorii străini-, astfel încât să scăpăm definitiv de grija unor noi depunctări, să nu mai auzim de „Comisie”.

În pasul imediat următor, președintele Drăgoi are sarcina să plătească toate restanțele salariale până la 31.05.2016, ceea ce va aduce alt aer în Club, unul de încredere că lucrurile intră pas cu pas pe un făgaș normal.

În al treilea rând, din bani de sponsorizare, donații și publicitate, se va achita la ANAF suma minimă care să facă posibilă, legalmente, eșalonarea diferenței și din acel moment, totul va merge lin. Clubul va încasa ritmic sume care să-i acopere cheltuielile de funcționare -și președintele Drăgoi are sarcina și știința să asigure asta-, în așa fel încât să nu mai auzim de datorii, majorări, penalități.

Le cer jucătorilor, antrenorilor și restului staff-ului sportiv și conex, încă puțină răbdare și vor vedea cu toții un club model. Nu rămâne decât ca ei să-l onoreze prin seriozitate, dăruire, joc frumos și… rezultate, iar noi, iubitorii de fotbal timișorean, prin prezența în tribune, cumpărarea de abonamente și donații -donații on-line, de pe card, de exemplu, de 5 lei, 10 lei sau… de ce nu, mult mai mari!-. Hai Poli!, a scris, marți, primarul pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ