Ripi își trimite golgheterul la campioana Ligii I!

172

Golgheterul Ripensiei Timișoara este aproape de a bate palma cu echipa campioană Viitorul Constanța. Senegalezul Mediop este foarte aproape să bată palma cu Gică Hagi pentru un transfer în această iarnă.

Refuzat în două rânduri de ACS Poli, Ndiaye Mediop va ajunge totuși în Liga I. La unul dintre cluburile de play-off. Viitorul Constanța a pus ochii pe vârful Ripensiei și a făcut o ofertă pentru transferul acestuia, iar negocierile dintre cele două tabere vor avea loc în cel mai scurt timp.

Interesul campioanei și discuțiile preliminare cu gruparea lui Gheorghe Hagi au fost confirmate de președintele Ripensiei, Radu Ienovan: ”Suntem în discuții cu Viitorul. Ei îl doresc, el vrea să plece și noi nu ne putem opune. Vom discuta toate aspectele până la sfârșitul săptămânii. Sunt și variante ca anumiți jucători de la ei să fie direcționați spre noi ca să compensăm plecare lui Mediop”.

Ndiaye Mediop este golgheterul roș-galbenilor în acest sezon cu 14 goluri în cele 20 de meciuri jucate pentru Ripensia în Liga a II-a. La 26 de ani, senegalezul îmbracă tricoul lui Ripi de trei sezoane și jumătate, perioadă în care a fost de fiecare dată principalul marcator al echipei. Despre un transfer al său la ACS Poli s-a vorbit în două rânduri, de fiecare dată însă mutarea a căzut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ