Ripensia răsuflă în Liga 2, Politehnica se mulțumește cu un punct

124

Rundă aproape perfectă pentru echipele timișorene în Liga a 2-a de fotbal. Ripensia și ASU Politehnica au obținut patru puncte din partidele jucate sâmbătă.

O victorie și o remiză pentru teamurile din Timișoara în ultima sâmbătă a lunii aprilie. Ripensia a reușit un succes extrem de important în ecuația menținerii în eșalonul secund, în timp ce Politehnica a șchiopătat pentru o remiză pe Știința.

Ripi a dechis runda a 32-a cu un 2-1 în fața lui CS Afumați, rezultat care simplifică mult șansele de salvare de la retrogradare. Elevii lui Ciprian Urican au fost conduși din minutul 12 și au întors soarta în partea secundă prin reușitele lui Dumiter (minutul 49) și Călin Toma (minutul 78). De notat că roș-galbenii au jucat ultimele 30 de minute în inferioritate numerică după eliminarea lui Apro. Ripi adună 39 de puncte.

Ripensia: Rădulescu – Ad. Popa, Bocşan, Apro, C. Toma – Ungureanu (85 – Zurbagiu), Mînecan (42 – Bobină), Tudor, Stoi (66 – M. Toma) – Dumiter, Mediop.

Poli nu a fost la fel de inspirată în partida de acasă cu Pandurii Târgu Jiu. Violeții au avut 1-0 în minutul 10 prin golul lui Ignea, dar s-au văzut egalați după 76 de minute și puteau să piardă într-un final cu ocazii pentru gorjeni. Poli e la cota 48 de puncte după această remiză.

Politehnica: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera, Scutaru, Taub (71 – Ghinescu) – Krausz, Lazea – Giuricici (86 – Schieb), A. Ignea, Sorescu – Plămadă.

LĂSAȚI UN MESAJ