Ripensia nu are antrenor! Paul Codrea a plecat din Ciarda după 4 jocuri

185

Patru meciuri! Atât a ținut colaborarea dintre Ripensia și antrenorul Paul Codrea, cele două părți convenind pentru o despărțire după meciul pierdut cu Chindia Târgoviște.

Numirea lui Paul Codrea pe banca tehnică a Ripensiei în luna decembrie a fost privită cu ochi buni de toată suflarea fotbalistică din vestul țării. Era văzută ca o șansă bună pentru Codrea de a face saltul de la liga a treia în eșalonu secund. De asemenea era considerat soluția locală perfectă pentru un club ca și Ripensia.

Iar primele rezultate au părut să confirme această mutare, un 1-1 la Snagov și un 2-1 cu Brăila au reprezentat un start perfect pentru roș-galbeni. Au urmat însă două înfrângeri, previzibile ce-i drept cu FC Argeș și Chindia Târgoviște, iar apele s-au tulburat serios în Ciarda Roșie.

La câteva ore după partida pierdută de bănățeni în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 2-3, clubul a anunțat rezilierea contractului cu tânărul tehnician. ”La puţin timp după finalul confruntării de sâmbătă, 24 martie, s-a hotărât, de comun acord, rezilierea angajamentului dintre clubul nostru şi fostul internaţional. Îi mulțumim frumos lui Paul Codrea pentru implicare și pentru munca depusă. Îi dorim multă baftă în continuare în meseria de antrenor!” scrie comunicatul Ripensiei emis duminică dimineața.

Interimarul va fi asigurat din nou de directorul sportiv Radu Suciu, ajutat și de antrenorul cu portarii, Marius Pârva.

Ripensia ocupă locul 12 cu 29 de puncte, iar în runda următoare va juca în București cu Metaloglobus.

LĂSAȚI UN MESAJ