Ripensia înaintea noului sezon. Noi sponsori și parteneriate

369

Conferința de presă organizată, azi, la Hotelul Casa de la Rosa din Timișoara, de clubul Ripensia a consemnat lansarea parteneriatului cu firma austriacă Cashback World. Claudio Buda, membru în managementul acestei firme, a oferit detalii despre avantajul de a avea card Ripensia – Cashback World, astfel de parteneriate firma având cu multe alte entități sportive, din România (Dinamo, FC Botoșani) sau, mai ales, din străinătate (MotoGP, Rapid Viena, Austrian Golf Association, Legia Varșovia, Wisla Cracovia, Slavia Praga, Velux EHF Final4 etc.).

Președintele Ripensiei, Radu Ienovan, a declarat că nu mai are nicio speranță ca noua promovată să primească vreun ban de la Primăria Timișoara sau Consiliul Județean Timiș, dar că bugetul, cifrat undeva la 250.000 de euro, va permite desfășurarea în condiții optime a sezonului ce stă să înceapă. Au fost cooptați doi noi sponsori (firmele Almira Trade și Di & Si Panif), au fost lansate două noi carduri pentru suporteri (Gold, 500 de lei, și Silver, 250 de lei) și a fost prezentat noul echipament, cel de acasă având tricouri în obișnuitele dungi verticale galben-roșii și sorturi albastre, iar cel de deplasare – tricouri roșii și șorturi negre. Lucrările de renovare vor continua la stadionul Arena Ciarda Roșie (omologat pentru Liga a II-a), în curând urmând a fi funcțională masa presei și se intenționează acoperirea unei părți din tribună. Meciurile de pe teren propriu, din toamnă, cu ASU Politehnica și UTA vor fi susținute pe stadionul Dan Păltinișanu.

Antrenorul echipei, Remus Steop, mizează, în mare, pe același lot, plecările lui Briciu, Ștreangă și Andrei Popescu (împrumutat până în iarnă la CS Ghiroda, nou-promovată în Liga a III-a) fiind compensate de revenirea lui Ad. Ungureanu (ASU Politehnica) și de achizițiile lui Horcea (CSM Lugoj) și Laurențiu Tudor (Metalurgistul Cugir, împrumut).

Căpitanul ripensist Adrian Popa, aflat la echipă încă de la primul antrenament de după reînființarea din 2012, a recunoscut că diferența de valoare în defavoarea timișorenilor, la ”dubla” amicală cu FC Hermannstadt Sibiu (o altă nou-promovată în eșalonul secund), a fost clară și speră ca echipa să ajungă, după această grea perioadă de pregătire, la un nivel optim de joc.

Mâine, de la ora 19, va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociației FC Ripensia Timișoara, la sediul clubului (Hotel Casa de la Rosa).

Sâmbătă, de la ora 11, start în Liga a II-a: Ripensia – ACS Foresta Suceava. Programul a rămas cel anunțat inițial, bucovinenii sperând să își rezolve pe parcurs grava situație financiară.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ