Ripensia devine specialista lui 1-1, remiză și cu UTA

89

Ripensia şi UTA și-au împărțit punctele în duelul ce a încheiat etapa a 16-a din Liga a II-a de fotbal. Două goluri, un penalty ratat și două bare au fost ingredientele unei remize spectaculoase, 1-1.

Câteva sute de spectatori s-au încumetat să înfruntea ploaia de pe Dan Păltinișanu, marți seara, in epilogul rundei intermediare din eșalonul doi. Ripensia și UTA Bătrâna Doamnă și-au disputat punctele puse în joc și, după 90 de minute cu un ritm neașteptat de bun pentru Liga a II-a, finalul a consfințit un 1-1 (ne)mulțumitor.

Ripi a marcat prima, în minutul 61, prin golgheterul Mediop, după ce Zaluschi ratase un penalty cu zece minute înainte. Arădenii au egalat în minutul 71, centrare Adili de pe dreapta și reluare cu capul la colț a lui Curtuiuș. Și UTA ratase destule ocazii mari înainte de a marca. Hlistei a nimerit în două rânduri bara porții lui Rădulescu, în prima repriză.

Este al treilea rezultat de 1-1 consecutiv pentru Ripensia, toate în mandatul interimarului Radu Suciu. Trei puncte obținute în confruntări dificile, cu liderul Dunărea Călărași și UTA și pe terenul Olimpiei.

Rezultatul o duce pe Ripensia la 20 de puncte pe poziția a 11-a, în timp ce UTA adună 18 puncte şi e două poziții mai jos. În etapa programată sâmbătă, Ripensia joacă la Motru contra formației Pandurii Târgu Jiu, iar UTA merge la Șiria pentru confruntarea cu ASA Târgu Mureş.

Ripensia: Rădulescu – Ad. Popa, Stoi, Apro, Vlădia, Toma – Tudor, Zaluschi (min. 90 – Toma), Ungureanu (min. 63 – Bobină) – Dumiter, Mediop (min. 90+3 – Matiş).

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Tănase (min. 86 – Jorza), Cârstocea – Strătilă (min. 58 – Păcurar), Stahl (min. 73 – Prună), Hlistei – Curtuiuş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ