Ripensia a stopat seria Dunării lui Alexa

122

Una caldă și alta rece pentru fotbalul timișorean de Liga a II-a în runda desfășurată sâmbătă. Ripensia a stopat seria Dunării Călărași și a scos un 1-1 prețios, în timp ce ASU Politehnica s-a înclinat la Snagov, scor 0-1.

Schimbarea de pe banca tehnică a produs șocul așteptat în vestiarul Ripensiei și a venit primul rezultat pozitiv după o serie neagră de cinci înfrângeri la rând. Cu interimarul Radu Suciu pe bancă în locul demisionarului Remus Steop, Ripi a fost foarte aproape de a face surpriza etapei a 14-a. În Ciarda Roșie venea Dunărea Călărași, echipă care reușise 10 victorii pe linie de la preluarea de către Dan Alexa. Timișorenii au condus până în minutul 84 și au rezistat în 10 oameni în fața celei mai în formă echipe din Liga a II-a.

Cele trei evenimente majore ale partidei au fost golul lui Mediop, care a deschis scorul în minutul 15, eliminarea lui Horcea pentru al doilea galben, în minutul 42, și reușita lui Mezu pentru 1-1, din minutul 84.

Ripensia: Rădulescu – Ad. Popa, Apro, Stoi, Horcea, Toma – Tudor, Zaluschi, Ungureanu – Dumiter, Ndiaye. Au mai jucat: Bobină, Matiș, Mânecan.

Ripensia adună 18 puncte și e pe poziția a 10-a, iar în runda viitoare merge la Satu Mare pentru disputa cu Olimpia.

ASU Politehnica a pierdut în deplasarea de la Ghermănești, 0-1 cu Sportul Snagov. Un scor stabilit încă din minutul 5, când Bustea a marcat pentru ilfoveni. Pe un teren aflat la limita regulamentului din cauza bălților, alb-violeții și-au creat o singură mare ocazie de gol: lovitura cu capul a lui Staicu a țintit bara transversală în minutul 65.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia, Krausz, Taub – Coadă – Sorescu, Ignea, Predescu, Plămadă – Bădăuţă. A mai jucat Plămadă.

Politehnica coboară un loc în clasament și e pe 8 înaintea jocului de pe teren propriu cu Știința Miroslava.

 

LĂSAȚI UN MESAJ