Ripensia a câștigat cu emoții D-ul și merge la baraj

296

Final nebun de campionat în Divizia D Timiș, ultima etapă aducând răsturnări neașteptate în fruntea ierarhiei. Ripensia a câștigat cu 2-0 la Biled și a primit 3-0 la mase verde pentru contestația depusă în meciul contra Ghirodei. Timișorenii termină așadar în postura de campioni ai eșalonului și merg la barajul promovării.

Ultima săptămână a campionatului ligii a patra a avut sare și piper cât pentru întregul sezon. Divizia D Timiș și-a desemnat campioana după ultimele două etape în care Ripensia, Mașloc și iarăși Ripensia s-au aflat în pole position. Ultimul cuvânt l-au avut sâmbătă dimineața în ultima rundă a sezonului. Mașlocul avea un punct peste Ripensia însă la ora startului etapei a parvenit informați că FRF le-a dat roș-galbenilor trei puncte și ca totul s-a încheiat.

În fapt FRF a omogolat cu 0-3 meciul ACS Ghiroda – Ripensia pentru că gazdele au folosit un jucător cu dublă legitimare. Pe teren meciul se încheiase nedecis, 2-2. În prealabil AJF-ul timișean păstrase rezultatul din teren și astfel contestația Ripensiei a ajuns să fie judecat la București.

Ultima etapă a adus victoria Ripensiei cu 2-0 la Biled, iar Voința Mașloc a remizat 1-1 la Sânnicolau Mare, cu Unirea. Clasamentul final al D-ului o are pe Ripensia Timișoara în postură de campioană cu 3 puncte peste Mașloc. Roș-galbenii merge la barajul cu Hercules Lupeni programat în dublă manșă în 18, respectiv 25 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ