Ridicați de mascați pentru cămătărie și șantaj. Au distrus magazinul victimei pentru a o intimida

132
Două femei și un bărbat s-au trezit cu mascații la ușă. Ei sunt acuzați de cămătărie și șantaj, după ce au reușit să obțină o sumă enormă de bani de la o altă femeie căreia i-ar fi oferit un împrumut. Mai mult, pentru a o speria, cei trei i-au distrus fațada magazinului.
Polițiștii din Arad au percheziționat casele suspecților, luni, și au aflat toată povestea.
”S-a stabilit că în perioada 2016-2019, arădeanca de 40 de ani ar fi împrumutat unei femei suma de 70.000 de euro, primind apoi de la victimă, cu dobândă, suma de aproximativ 400.000 de euro, banii fiind virați într-un cont bancar. În urma imposibilității victimei de a mai plăti și alte sume considerate datorie și dobândă, persoanele în cauză ar fi săvârșit mai multe acte de intimidare, amenințare și acte de constrângere, constând în distrugerea fațadei magazinului alimentar pe care îl deține victima”, aflăm de la IPJ Arad.
Cele două femei și bărbatul au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezențați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie, șantaj și favorizarea infractorului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ