Reunire fără valuri pentru prim-divizionara ACS Poli

120

Puține noutăți la prima ședință de pregătire din 2018 a lui ACS Poli. Ionuț Popa a sunat reunirea prim-divizionarei timișorene joi după-amiază, în complexul Dan Păltinișanu.

Echipa clasată pe locul 9 în Liga I de fotbal a dat startul pregătirilor în noul an cu gândul la apropiatul debut în jocurile oficiale. Campionatul se reia peste o lună, în 3 februarie, astfel că reunirea a fost timpurie forțat. Antrenorul Ionuț Popa a demarat programul de pregătire joi după-amiaza cu o ședință de a reacomodare cu efortul.

Trei zile de antrenamente ușoare la baza proprie, urmate apoi de un cantonament la Poiana Brașov între 8 și 18 ianuarie. Până la startul campionatului vor avea loc 6 meciuri de verificare dintre care doar jumătate au fost bătute în cuie: în 24 ianuarie cu FK Vozdovac (Serbia, locul 6 în prima ligă), în 25 ianuarie cu Ripensia Timișoara și 30 ianuarie cu Național Sebiș.

Noutățile reunirii au fost extrem de puține. Fostul atacant Alexandru Popovici e aproape de o revenire pe Dan Păltinișanu la 6 luni distanță de la plecare. Vârful de 29 de ani și-a încheiat angajamentul cu FK Sebail (Azerbadjain) și a participat la antrenamentul de joi. Prezent a fost și mijlocașul în vârstă de 19 ani Sebastian Velcotă, jucător ce este împrumutat la divizionara a treia CSM Școlar Reșița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ