Reținut după ce a intrat pe geam

101

Un bărbat din Reșița a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure dintr-o locuință.
Poliția a fost sesizată marți seara la numărul unic de urgență 112 că pe Aleea Tușnad din Reșița o persoană ar fi pătruns într-un apartament situat la parterul unui bloc.
Patrula dirijată la fața locului a surprins în flagrant un bărbat de 31 de ani care a pătruns pe fereastră în locuință sustragă diferite bunuri și valori.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție, iar astăzi s-a făcut propunerea de arestare preventivă.
”Pentru a nu deveni victimele hoților din locuințe, polițiștii le recomandă proprietarilor să aibă mai mare atenție la securizarea imobilului. Închiderea ferestrei, atunci când suntem plecați, de exemplu, poate face diferența între o locuință sigură și una în care hoții sunt practic invitați „să vină în vizită”. Polițiștii recomandă: Asigurarea ușii de acces prin două sisteme diferite, montarea de grilaje la ferestrele apartamentelor situate la parter; Evitarea anunțării prealabile a plecărilor de la domiciliu pentru o perioadă mai mare de timp. „Informația” poate ajunge la infractori. Montarea unui interfon la intrarea în scara blocului; Evitarea păstrării în locuință a unor sume mari de bani ori bijuterii de valoare”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, subinspectorul Cecilia Dăneț.

LĂSAȚI UN MESAJ